onsdag 27. juli 2016

Sommarferien 2016!

Klok av skade frå fjoråret hadde me i år ingen konkrete båtferieplaner anna enn at me reiste om det vart fint ver.

Fleste del av ferien var derfor biltur østover, der fekk me stort sett flott ver og bar derfor veldig klar for båttur i godvær når me kom heim. Dagen etter at me kom heim satte me kursen mot familieparadiset Eggøya. Nydelig seilas i vestlig bris, 20-24 grader, bar overkropp. Betre blir det ikkje:)
Etter 4 flotte dagar på Eggøya la me kursen videre til Bekkjarvik, kjekt, men som vanleg overfylt og mykje lott og løye sidan det tross alt var lørdag. Me kasta derfor loss etter frokost søndag mot Møkster! Eit lite paradis, perfekt liv for slaraffenlivliv og jogging i Maratonløyper for den vesentlig bedre halvdelen min;)
Starten frå Bekkjarvik vart rolig, men så fekk me flott bidevind og gjekk jevnt 7 knop det korte strekket til Møkster!

Litt spent på om det var plass sidan det hadde vore konsert dagen før, men det var ingen problem sjølv om havna er liten!

Familiefeide vart det også på fotballbanen ved skulen:) 
Egen taxi har dei også:)
Det er lagt til rette flotte turløyper også, gratis, laminerte kart heng i havna
Planen var ei overnatting, men godværet me hadde meir eller mindre hatt frå onsdag til mandag tok ein pause, me vart søkk blaute på veg tilbake frå turløypa og ingen var frista til å legge ut i dårleg ver så me handla middag på lokalbutikken og betalte for ei natt til:)

 Tirsdag var veret igjen bra om enn vesentlig kaldare enn tidlegare. Kurs satt for Bergen og møte med gode venner onsdag. Bergen fornekta seg ikkje, i det me hadde fortødd og fått på kalesjen bøtta det ner, det har det gjort meir eller mindre i heile dag og med dårlege meldingar videre legg me kursen heim i eit strekk, då har me vore på tur i 8 dagar så me får sei oss nøgd med det i år!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar